Prăjitură Halviță - Rețetă video

Ingrediente:
3 foi de napolitana
10 linguri de zahar
4 albuse
150 grame de nuca tocata marunt
si alte 10 linguri de zahar pe care il vom topi

Mod de preparare:
     Intr-un bol de metal punem albusele si le batem cu mixerul pana sunt bine spumate. Apoi, adaugam cele 10 linguri de zahar treptat.
        Topim celelalte 10 linguri de zahar.
    Intre timp ce batem albusele cu mixerul punem zaharul topit treptat. Aveti grija pentru ca e foarte fierbinte. Puteti cere ajutorul cuiva ca sa puneti zaharul.
        Cu o lingura amestecam nuca tocata in compozitia obtinuta.
        Impartim crema in 2.
        Punem prima foaie de napolitana, crema, foaie, crema, foaie.
        O lasam o ora sa se inmoaie, apoi o putem taia.
        Prajitura este foarte cremoasa si delicioasa.

Va doresc POFTA BUNA!