Ingrediente:
3
foi de napolitana
10
linguri de zahar
4
albuse
150
grame de nuca tocata marunt
si
alte 10 linguri de zahar pe care il vom topi
Mod de
preparare:
Intr-un
bol de metal punem albusele si le batem cu mixerul pana sunt bine
spumate. Apoi, adaugam cele 10 linguri de zahar treptat.
Topim
celelalte 10 linguri de zahar.
Intre
timp ce batem albusele cu mixerul punem zaharul topit treptat. Aveti
grija pentru ca e foarte fierbinte. Puteti cere ajutorul cuiva ca sa
puneti zaharul.
Cu
o lingura amestecam nuca tocata in compozitia obtinuta.
Impartim
crema in 2.
Punem
prima foaie de napolitana, crema, foaie, crema, foaie.
O
lasam o ora sa se inmoaie, apoi o putem taia.
Prajitura
este foarte cremoasa si delicioasa.
Va
doresc POFTA BUNA!