Pentru blat vom avea nevoie de:
6 albuse
6 linguri de zahar
100 de ml de ulei
2 linguri de cacao
4 linguri de faina
1 plic praf de copt
Modul de preparare:
Intr-un bol punem galbenusele si zaharul si le mixam
bine pana cand isi dubleaza volumul. Treptat adaugam uleiul si
continuam sa mixam.
Adaugam faina, cacao si praful de copt. Omogenizam
bine.
Acum batem albusele pana sunt spumoase.
Punem un sfert din albuse peste compozitia de mai sus.
Omogenizam bine. Apoi punem restul de albuse si le impaturam cu grija
in compozitie.
O punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina. O dam la
copt pana cand se desprinde de pe marginea tavii si daca infingem un
cutit in mijloc lama iese curata.
500 grame de branza dulce de vaci
200 de grame de unt
10 grame de zahar vanilinat
150 de grame de zahar
100 de grame de stafide
Intr-un bol punem untul si zaharul si le spumam bine cu
un mixer. Punem branza si zaharul vanilinat. Le spumam foarte bine cu
mixerul.
Cand e cremoasa adaugam stafidele si le amestecam.
Pentru budinca de suc avem nevoie de:
500 ml de suc de portocale
8 linguri de zahar
2 plicuri de budinca de vanilie
Amestecam budinca cu zaharul si cu cateva linguri de
suc pana cand formam o pasta.
Punem sucul la fiert.
Cand incepe sa fiarba puneti compozitia de budinca in
el si amestecam pana se ingroasa si devine translucenta.
Peste blatul racit punem crema de branza si o intindem.
Apoi, punem budinca fiarta in suc.
O lasati o ora, apoi o puteti taia.
Prajitura este foarte delicioasa, aspectuoasa si
cremoasa.
O reteta cu care va puteti impresiona invitatii fara prea mult efort.
Va doresc POFTA BUNA!