Ouă vopsite pentru Paști in coji de ceapă - Rețetă video

Ingrediente:
oua
frunze de care doriti
coji de ceapa
apa
ciorap
       Incepem prin a pune un ou in ciorap, peste care punem o frunza. Aveti grija cum o puneti, ca sa se vada modelul bine. Trebuie sa fie aranjata bine pe ou si ciorapul sa fie bine intins. Legam cu ata dupa fiecare ou.
       Puteti folosii ce fel de frunze doriti, dar cele cu mai multe crestaturi o sa arate mult mai bine. Puteti folosii frunze de capsun, telina, rosii, marar, patrunjel.
       Dupa ce am pus toate ouale in ciorap, ne vom ocupa de ceapa. Punem cojile intr-o cratita. Peste punem apa. Punem cratita pe foc, iar cand incepe sa fiarba punem ouale. Lasam sa fiarba timp de 10 minute, apoi le scoatem din apa.
       Cu o foarfeca taiem cu grija ciorapul si scoatem ouale. Indepartam frunzele.
       Cu putin ulei am dat luciu fiecarui ou.
       Aceasta metoda de a vopsi oua este foarte usoara, iar ingredientele sunt sigura ca le avem deja prin casa. In plus, sunt si foarte frumos decorate.

Va doresc POFTA BUNA si un PASTE FERICIT!