oua
frunze
de care doriti
coji
de ceapa
apa
ciorap
Incepem
prin a pune un ou in ciorap, peste care punem o frunza. Aveti grija
cum o puneti, ca sa se vada modelul bine. Trebuie sa fie aranjata
bine pe ou si ciorapul sa fie bine intins. Legam cu ata dupa fiecare
ou.
Puteti
folosii ce fel de frunze doriti, dar cele cu mai multe crestaturi o
sa arate mult mai bine. Puteti folosii frunze de capsun, telina,
rosii, marar, patrunjel.
Dupa
ce am pus toate ouale in ciorap, ne vom ocupa de ceapa. Punem cojile
intr-o cratita. Peste punem apa. Punem cratita pe foc, iar cand
incepe sa fiarba punem ouale. Lasam sa fiarba timp de 10 minute, apoi
le scoatem din apa.
Cu
o foarfeca taiem cu grija ciorapul si scoatem ouale. Indepartam
frunzele.
Cu
putin ulei am dat luciu fiecarui ou.
Aceasta
metoda de a vopsi oua este foarte usoara, iar ingredientele sunt
sigura ca le avem deja prin casa. In plus, sunt si foarte frumos
decorate.
Va
doresc POFTA BUNA si un PASTE FERICIT!