In primul rand vom avea
nevoie de 7 linguri de zahar pe care le vom topi in aceeasi cratita
in care vom coace tortul.
Cand zaharul e topit, il
vom intinde cu o lingura prin cratita, avand grija sa acoprim si
marginile. Apoi, il lasam deoparte.
Intre timp ne vom ocupa
de crema de lapte.
6
oua
7
linguri de zahar
1
litru de lapte
Intr-un
bol batem ouale intregi. Adaugam treptat cele 7 linguri de zahar.
Cand sunt bine batute punem laptele si mai mixam putin.
Punem
compozitia in cratita peste zaharul topit. Lasam totul deoparte si
acum ne vom ocupa de blat.
Ingrediente:
6
albuse
6
linguri de zahar
6
galbenuse
6
linguri de faina
Intr-un
bol punem albusele si le batem spuma. Adaugam zaharul treptat. Apoi,
punem galbenusele si faina si omogenizam bine.
Punem
blatul peste crema de lapte si il intindem putin, cu grija.
Il
dam la copt timp de o ora. Cand e copt, il lasam in cratita pana cand
e racit complet. Daca incercati sa-l scoateti mai repede se va rupe.
Cand
e rece, batem 200 ml de frisca si il ornam dupa gust. Eu am ales sa
colorez 3 linguri de frisca cu 1 lingurita de cacao cu care am facut
rozete maro si albe.
Tortul
este bine insiropat, foarte gustos si aspectuos.
Va
doresc POFTA BUNA!