Ingrediente
pentru inghetata de ciocolata cu alune:
500
ml frisca
200
grame de lapte condensat
200
grame de crema de ciocolata cu alune
Aceasta
reteta este foarte usor de facut. Incepem prin a pune frisca intr-un
bol si o batem cu un mixer.
Frisca
nu trebuie sa fie batuta foarte tare, pentru ca ea continua sa se
intareasca atunci cand o amestecam cu restul ingredientelor.
Peste
ea punem laptele condensat si crema de ciocolata. Amestecam bine pana
cand totul este bine omogenizat.
Punem
inghetata in recipiente de plastic si o dam la congelator pentru cel
putin 6 ore sau cel mai bine peste noapte.
Ingrediente
pentru inghetata de zemura:
500
ml frisca
200
grame de lapte condensat
200
grame de zmeura congelata
Incepem
cu zmeura, pe care o facem piure cu un blender.
Apoi,
facem la fel ca la prima inghetata. Punem frisca intr-un bol si o
batem cu mixerul.
Peste
punem laptele condensat si piureul de zemura. Omogenizam totul bine.
Punem
inghetata in recipiente si o dam la congelator.
Cand
e congelata tot ce ne mai ramane de facut este sa o mancam. Daca v-a
placut reteta lasati un comentariu in care sa-mi spuneti ce fel de
arome ati mai vrea sa impartasesc cu voi.
Va
doresc POFTA BUNA!