Astazi vom face o Rulada cu
Piscoturi si Banane fara coacere. Fiindca vara se apropie, m-am
gandit sa impartasesc cu voi inca o reteta care nu necesita coacere.
Nu doar ca se face foarte repede, dar nici nu mai trebuie sa pierdem
timpul cu coptul.
Ingrediente:
22
piscoturi
300 ml
lapte
1. Pe o
tava acoperita cu folie alimentara incepem sa aranjam piscoturile. Le
insiropam in lapte fierbinte si le aranjam pe doua randuri. Aveti
grija sa nu le tineti prea mult in lapte, deoarece ele sunt foarte
aerate si se vor rupe usor daca sunt prea insiropate.
2. Apoi,
le acoperim cu folie sau o punga si dam piscoturile la frigider
pentru 1 ora.
3. Intre
timp vom face crema.
Ingrediente pentru crema:
1 plic
de budinca de ciocolata
300 de
ml de lapte
200 de
grame de zahar
si
2 banane pentru umplutura
4. Intr-un
bol punem praful pentru budinca, zaharul si 6-7 linguri de lapte.
Amestecam pana cand am format o pasta.
5. Restul
de lapte il punem la fiert.
6. Cand
laptele incepe sa fiarba punem compozitia pentru budinca in el si
amestecam pana cand s-a ingrosat. Apoi, lasam budinca sa se raceasca.
7. Scoatem
piscoturile din frigider si punem budinca racita peste ele. O
intindem uniform, apoi punem cele 2 banane si cu grija o rulam. Aveti
grija cum o rulati, fiindca piscoturile sunt moi si nu vrem sa le
rupem.
Aceasta
rulada are un gust foarte placut. Piscoturile sunt dulci, budinca
este cremoasa, iar bananele sunt cele care leaga totul impreuna.
Dupa
cum ati vazut, se face foarte usor, cu un numar mic de ingrediente si
cel mai important, nu trebuie coapta.
Va
doresc POFTA BUNA!