Rulada cu Piscoturi si Banane (Fara Coacere) - Reteta video

       Astazi vom face o Rulada cu Piscoturi si Banane fara coacere. Fiindca vara se apropie, m-am gandit sa impartasesc cu voi inca o reteta care nu necesita coacere. Nu doar ca se face foarte repede, dar nici nu mai trebuie sa pierdem timpul cu coptul.

Ingrediente:
22 piscoturi
300 ml lapte

1. Pe o tava acoperita cu folie alimentara incepem sa aranjam piscoturile. Le insiropam in lapte fierbinte si le aranjam pe doua randuri. Aveti grija sa nu le tineti prea mult in lapte, deoarece ele sunt foarte aerate si se vor rupe usor daca sunt prea insiropate.

2. Apoi, le acoperim cu folie sau o punga si dam piscoturile la frigider pentru 1 ora.

3. Intre timp vom face crema.

Ingrediente pentru crema:
1 plic de budinca de ciocolata
300 de ml de lapte
200 de grame de zahar
si 2 banane pentru umplutura

4. Intr-un bol punem praful pentru budinca, zaharul si 6-7 linguri de lapte. Amestecam pana cand am format o pasta.

5. Restul de lapte il punem la fiert.

6. Cand laptele incepe sa fiarba punem compozitia pentru budinca in el si amestecam pana cand s-a ingrosat. Apoi, lasam budinca sa se raceasca.

7. Scoatem piscoturile din frigider si punem budinca racita peste ele. O intindem uniform, apoi punem cele 2 banane si cu grija o rulam. Aveti grija cum o rulati, fiindca piscoturile sunt moi si nu vrem sa le rupem.

8. Punem rulada la frigider pentru 3-4 ore, apoi o putem decora si servi. Eu am ales sa fac asta cu putina frisca batuta si cateva bomboane colorate.
       Aceasta rulada are un gust foarte placut. Piscoturile sunt dulci, budinca este cremoasa, iar bananele sunt cele care leaga totul impreuna.
       Dupa cum ati vazut, se face foarte usor, cu un numar mic de ingrediente si cel mai important, nu trebuie coapta.

Va doresc POFTA BUNA!