Astazi
vom face 3 Tipuri de Inghetata pe Bat (Nutella, Mure, Capsune).
Aceste tipuri de ingheteta se fac foarte usor, contin multe fructe si
sunt foarte aspectuoase, datorita modelului marmorat.
Ingrediente
pentru inghetata de ciocolata:
100
de ml de lapte
100
de grame de nutella
50
de grame de lapte condensat
1. Intr-un
bol punem nutella, laptele condensat si laptele. Cu un tel amestecam
pana cand sunt toate bine omogenizate.
2. Punem
amestecul in forma pentru inghetata pe bat. Aceasta forma o puteti
cumpara de aici
https://www.decorix.ro/bucatarie/6-forme-inghetata.html
3. Umplem
doua forme pana sus, apoi punem capacele. O lasam deoparte, intre
timp ce ne vom ocupa de cel de-al doilea tip de inghetata.
Ingrediente
pentru inghetata de mure:
100
de grame de mure
100
de grame de iaurt simplu
50
de grame de lapte condensat
4. Cu
un blender vertical pasam murele. Apoi, punem laptele condensat peste
si le omogenizam bine.
5. In
forma de inghetata incepem sa punem cate 2-3 linguri de iaurt, apoi
cateva linguri din amestecul de mure, pana cand am umplut formele.
Punem si capacele.
Din
fiecare reteta putem face cate 2 inghetate pe bat.
Ingrediente
pentru inghetata de capsune:
100
de grame de capsune
100
de grame de iaurt
50
de grame de lapte condensat
7. Umplem
formele cu iaurt si pasta de capsune. Punem capacele si dam formele
la congelator peste noapte.
8. A
doua zi inghetata este gata. Pentru a o scoate din forme trecem
cateva secunde forma prin apa calda sau le lasam cateva minute la
temperatura camerei.
Priviti
ce frumos arata si nici nu va dati seama cat sunt de bune. Mergeti pe
www.decorix.ro sa va luati o
forma, apoi face-ti cat mai repede reteta.
Va
doresc POFTA BUNA!