Astazi
vom face Piept de pui cu legume la cuptor. O reteta perfecta pentru
cina. Legumele fac pieptul foarte suculent si ii da o aroma foarte
placuta. Trebuie sa-l incercati si voi neaparat.
Ingrediente:
4
bucati de piept de pui
1
dovlecel mai mic taiat
250
de grame de cascaval razuit sau mozzarella
1
ceapa rosie mai mare taiata
1
rosie mai mare taiata
2
ardei galbeni taiati
2
linguri de ulei
1
lingurita de sare si una de piper
1. Luam
pe rand cate o bucata de piept si o crestam cu un cutit in 5-6
locuri.
2. Punem
bucatile int-o tava si le umplem cu legume. In fiecare crestatura
punem cate o felie din fiecare leguma. Dovlecel, ceapa, rosie, ardei.
Umplem toate bucatile.
3. Le
condimentam cu sare si piper, punem uleiul si cascavalul, pe care il
punem uniform pe fiecare bucata. Dam pieptul la cuptor la 180 de
grade Celsius pentru aproximativ 50-55 de minute, sau pana cand este
gatit in totalitate.
Cand
este gata tot ce ne mai ramane de facut este sa il servim. Puteti
vedea cat de bine s-a gatit, practic carnea se desface in fasii. Si
este atat de suculenta. Un delciu!
Va
doresc POFTA BUNA!