Muschi de Porc Umplut cu Carnati de Casa - Reteta video


      Astazi vom face Muschi de Porc Umplut cu Carnati de Casa. Aceasta reteta este perfecta pentru masa de sarbatori, se face usor si repede, cu putine ingrediente si este umplut cu carnati de casa, starul acestui sezon.

Ingrediente:
1 muschi de porc
carnati de casa
3 linguri de ulei
sare si piper dupa gust

1. Incepem prin a taia muschiul pe jumate, dar nu pana la capat, doar cat sa il desfacem. Acoperim muschiul cu o punga si il batem cu un ciocan pentru carne cu grija pana cand devine subtire.

2. Ungem carnea cu ulei si condimentam cu sare si piper dupa gust pe ambele parti.

3. Punem carnatul de casa peste muschi si il rulam. Reteta de carnati de casa o gasiti aici https://bit.ly/2rEt0BQ

4. Legam muschiul cu ata. Incepem prin a petrece ata o data, facem un nod, apoi petrecem ata prin bucla, exact asa cum se vede in video, pana ajungem la capat.

5. Punem muschiul intr-o tava unsa cu ulei. Il dam la cuptor la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute, sau pana cand e rumen de jur imprejur, iar temperatura interna atinge 77 de grade Celsius.

6. Cand este gatit taiem ata si o eliminam.
       Priviti cum arata inauntru! Carnea este gatita perfect, iar carnatul a aromat si el carnea, dandu-i preparatului o aroma minunata.Faceti si voi aceasta reteta de sarbatori. O veti adora!
Va doresc POFTA BUNA!