Astazi vom
face Muschi de Porc Umplut cu Carnati de Casa. Aceasta reteta este
perfecta pentru masa de sarbatori, se face usor si repede, cu putine
ingrediente si este umplut cu carnati de casa, starul acestui sezon.
Ingrediente:
1
muschi de porc
carnati
de casa
3
linguri de ulei
sare
si piper dupa gust
1. Incepem
prin a taia muschiul pe jumate, dar nu pana la capat, doar cat sa il
desfacem. Acoperim muschiul cu o punga si il batem cu un ciocan
pentru carne cu grija pana cand devine subtire.
2. Ungem
carnea cu ulei si condimentam cu sare si piper dupa gust pe ambele
parti.
3. Punem
carnatul de casa peste muschi si il rulam. Reteta de carnati de casa
o gasiti aici https://bit.ly/2rEt0BQ
4. Legam
muschiul cu ata. Incepem prin a petrece ata o data, facem un nod,
apoi petrecem ata prin bucla, exact asa cum se vede in video, pana
ajungem la capat.
5. Punem
muschiul intr-o tava unsa cu ulei. Il dam la cuptor la 200 de grade
Celsius pentru aproximativ 40 de minute, sau pana cand e rumen de jur
imprejur, iar temperatura interna atinge 77 de grade Celsius.
6. Cand
este gatit taiem ata si o eliminam.
Priviti
cum arata inauntru! Carnea este gatita perfect, iar carnatul a aromat
si el carnea, dandu-i preparatului o aroma minunata.Faceti
si voi aceasta reteta de sarbatori. O veti adora!
Va
doresc POFTA BUNA!