Astazi
vom face Tort cu Kiwi si Branza Dulce. Acest tort are o crema foarte
pufoasa si dulce, un strat de kiwi proaspat si un pandispan delicios.
Ingrediente
pentru blat:
6
albusuri
6
galbenusuri
6
linguri de zahar
6
linguri de faina
1. Intr-un
bol punem albusurile si le batem spuma cu mixerul. Cand sunt bine
spumate incepem sa adaugam zaharul treptat, mixand continuu.
2. Apoi,
adaugam galbenusurile si faina. Omogenizam totul bine.
3. Punem
compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Coacem
blatul la 190 de grade Celsius pentru aproximativ 25-30 de minute,
sau pana cand devine auriu deasupra, iar daca infingem o scobitoare
in mijloc, ea iese curata.
Ingrediente
pentru crema:
200
de grame de gem de caise
500
de ml de frisca lichida
200
de grame de branza dulce
3
kiwi taiati cubulete
4. Intr-un
bol batem frisca spuma. Peste adaugam laptele condensat si le
incorporam bine.
5. Adaugam si branza dulce si o incorporam si pe ea.
6. Cand
blatul este rece il taiem in doua.
7. Peste
prima parte de blat punem gemul de caise si il intindem uniform.
Punem jumate din crema de branza dulce. Presaram cubuletele de kiwi
proaspat.
8. Punem
cealalta jumatate de blat. Imbracam tortul in crema ramasa. Ornam cu
rondele de kiwi.
Priviti
cat de bine arata! Toate straturile se vad atat de bine! Pandispanul
si crema sunt atat de pufoase! Toate puse impreuna au un gust
minunat! Un tort absolut perfect!
Va
doresc POFTA BUNA!