Astăzi vom face Cafea Dalgona. Această rețetă de cafea este foarte populară în această perioadă, așa că am vrut neapărat să vă arăt cum se face.
Acest deliciu are o spumă pufoasă de cafea solubilă pusă peste lapte fierbinte, făcută din părți egale de cafea, zahăr și apă fierbinte.
Ingrediente:
50 de grame de zahăr
50 de grame de cafea solubilă
50 de ml de apă fierbinte
Într-un bol punem cafeaua solubilă, zahărul și apa. Cu mixerul spumăm bine compoziția aproximativ 3 minute, până când vedem că se îngroașă.
Punem într-un pahar cu lapte fierbinte spuma de cafea obținută.
Faceți și voi această rețetă cât mai repede și veți vedea de ce este atât de populară.
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate