Bezele în două culori

Astăzi vom face Bezele în două culori. Se fac foarte ușor cu doar patru ingrediente, sunt perfecte pentru a decora torturi sau se pot consuma și așa simple.

Ingrediente:
250 de grame de zahăr pudra
4 albușuri
1 linguriță de oțet
un praf de sare


    Într-un bol punem albușurile și sarea și le batem spumă cu mixerul. Când sunt bine spumate adăugăm oțetul și mai mixam pentru cinci minute. Apoi, adăugăm zahărul pudră treptat, mixand bine după fiecare adaos.

    Când am terminat de încorporat tot zahărul continuăm să mai mixăm pentru 10 minute.

    Eu am vrut neapărat să le fac în două culori așa că am luat câteva linguri din compoziție și am colorat-o roz, dar dacă voi doriți le puteți lăsa albe.

    Într-un poș am pus puțin din compoziția roz, apoi am umplut poșul cu compoziția rămasă albă.

    Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt începem să formăm bezelele. Dacă voi doriți le puteți pune și cu o lingură.

    Dăm bezelele la copt la 110 grade Celsius pentru fix o oră și jumătate.

    Când sunt gata ele se desprind ușor de pe hârtia de copt, iar dacă bateți ușor pe fundul lor, sună a gol.

    Priviți cât sunt de crocante atunci când rupem una. Sunt absolut minunate!

    Vă doresc poftă bună!