Prăjitură cu Ananas

Astăzi vom face Prăjitură cu Ananas. Pandișpan pufos cu suc de ananas și felii de ananas deasupra. O rețetă care se face foarte ușor, se amestecă totul în același bol, punem felii de ananas deasupra și îl dăm la copt.

Ingrediente:
felii de ananas din 2 compoturi
250 de ml de ulei
500 de grame de făină
5 ouă întregi
250 de grame de zahăr
260 de ml de suc de ananas din compot
1 plic de 8 grame de zahăr vanilinat
10 grame de praf de copt


    Într-un bol punem ouăle, zahărul și zahărul vanilinat. Cu mixerul le spumăm până când își dublează volumul. Apoi, adăugăm sucul de ananas, uleiul, făina și praful de copt. Cu o spatulă omogenizăm totul bine.

    Punem compoziția obținută într-o tavă cu dimensiunea de 38x26 cm unsă cu ulei si tapetată cu hârtie de copt.

    Așezăm felii de ananas peste compoziție.

    Dăm prăjitura la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 30-40 de minute, sau până când devine aurie deasupra.

    Prăjitura cu ananas este gata! Priviți cât de bine arată! Aroma de ananas este atât de bună! Pandișpanul este pufos și aromat.

    Vă doresc pofta bună!