Astăzi vom face Trei Rulade Aperitiv. Prima este o ruladă cu cașcaval și șuncă, a doua este cu ou și pui, iar cea de-a treia este cu spanac și cremă de brânză.
Ingrediente pentru rulada cu cașcaval și șuncă:
150 de grame de cremă de brânză cu verdeață
6 felii de șuncă presată
50 de grame de gogoșar rosu tocat cubulețe
10 felii de cașcaval
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt aranjăm feliile de cașcaval în asa fel încât să se suprapună ușor. Dăm la cuptor la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 4-5 minute cât să se topească cașcavalul.
După ce s-a răcit punem crema de brânză peste cașcaval și o întindem uniform. Peste punem felii de șuncă presată și presărăm gogoșarul. Rulăm rulada strâns și o dăm la frigider pentru o oră.
Ingrediente pentru rulada cu ou și pui:
500 de grame de mozzarella răzuită
500 de grame de carne de pui tocată din pulpe de pui
5 linguri de maioneză
3 ouă
sare și piper după gust
Într-un bol punem ouăle și le batem ușor cu un tel. Peste ele punem 3 linguri de maioneză și mozzarella răzuită. Omogenizăm totul bine.
Punem compoziția obținută într-o tavă cu dimensiunea de 38x26 cm tapetată cu hârtie de copt și o dăm la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 15 minute, sau până când vedem ca oul este închegat.
Între timp, în alt bol punem carnea de pui, 2 linguri de maioneză, sare și piper după gust și omogenizăm bine.
După ce blatul de ouă cu mozzarella este copt și răcit punem tot amestecul de carne peste el și îl întindem uniform.
Rulăm rulada strâns și o învelim în foile alimentară. Dăm rulada iarăși la cuptor la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 30-40 de minute, sau până când temperatura interioară ajunge la 74 de grade Celsius, pentru a fi siguri că în interior carnea este gătită.
Ingrediente pentru rulada cu spanac și cremă de brânză:
400 de grame de spanac fiert, scurs de lichid și tocat mărunt (sau dacă doriți puteți folosi și congelat, doar că va trebui să îl decongelați dinainte)
6 felii de șuncă presată
40 de grame de iaurt simplu
2 căței de usturoi răzuiți
4 albușuri
jumătate de legătură de mărar verde tocat
2 linguri de amidon de porumb
150 de grame de cremă de brânză cu verdeață
sare după gust
Într-un bol batem albușurile spumă cu mixerul. Când sunt bine spumate adăugăm spanacul, mărarul, usturoiul, sare după gust și amidonul de porumb. Omogenizăm totul bine.
Punem compoziția obținută într-o tavă cu dimensiunea de 38x26 cm unsă cu ulei și tapetată cu hârtie de copt. Dăm la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute.
Între timp amestecăm crema de brânză cu iaurtul.
Când blatul de spanac este copt și răcit punem peste el crema de brânză și feliile de șuncă presată.
Rulăm rulada strâns.
Acum este momentul de tăiem toate cele trei tipuri de ruladă.
Priviți cât de bine arată! Fiecare are un aspect frumos și un gust deosebit! Le veți adora pe toate!
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate