Pizza cu Aluat Turnat

Astăzi vom face Pizza cu Aluat Turnat. În doar 2 minute amestecăm aluatul și îl coacem în 10. O pizza rapidă și delicioasă.

Ingrediente pentru aluat:
200 de grame de făină
150 de ml de apă
1 linguriță de oțet
jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu
1 linguriță de sare


    Într-un bol punem apa, făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și oțetul. Cu o spatulă omogenizăm totul bine până când avem aluatul format.

    Întindem aluatul pe o tavă unsă cu ulei. Eu am pus și hârtie de copt, dar asta doar pentru că forma mea de pizza are găuri la fund și nu e potrivită pentru acest tip de aluat. Cu o lingură unsă cu ulei se întinde mai ușor aluatul.

    Dăm aluatul la copt aproximativ 5-7 minute la 200 de grade Celsius, până când devine auriu deasupra.

Ingrediente pentru umplutură:
100 de grame de cașcaval răzuit
100 de grame de sos de roșii
100 de grame de salam uscat feliat
1 linguriță de oregano


    Când aluatul este copt îl scoatem din cuptor și îl ungem cu sosul de roșii. Peste punem felii de salam, presărăm oregano și punem cașcavalul.

    Mai dăm la cuptor 3 minute.

    Pizza cu Aluat Turnat este gata! Priviți cât de bine arată! Este la fel de bună ca o pizza obișnuită, cu aluat dospit, dar se face mult mai ușor și mai repede. Are o crustă crocantă și împreună cu celelalte ingrediente are un gust foarte bun.

    Vă doresc poftă bună!