Chiftele de Pui Rapide

Astăzi vom face Chiftele de Pui Rapide. O rețetă foarte ușoară, care se face în doar câteva minute. Acestea sunt delicioase și aromate și se pot servi simple, cu muștar sau ketchup, cu garnitura de cartofi sau orez.

Ingrediente:
1 piept de pui
1 cartof mai mare sau 2 mai mici fierți
1 lingură de amidon de porumb
1 linguriță de boia de ardei dulce
jumătate de ceapă roșie mai mare sau 3-4 mici
1 linguriță de sare
1 linguriță de piper


    Într-un robot de bucătărie punem pieptul de pui, cartofii, ceapa, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce și amidonul de porumb. Mixăm până când totul este tocat și avem formată o pastă.

    Formăm chiftele. Mie mi-au ieșit 15 bucăți din întreaga cantitate.

    Într-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei. Prăjim chiftelele aproximativ câte 5 minute pe fiecare parte, la foc mediu.

    Chiftelele sunt gata! Priviți cât de bine arată! Au un gust minunat, sunt aromate și ce e cel mai important, sunt foarte ușor și rapid de făcut.

    Vă doresc poftă bună!