Astăzi vom face Bezele cu Nucă de Cocos. Aceste mici prăjituri sunt atât de dulci și au o textură crocantă la exterior și pufoasă în interior. Se fac foarte ușor din doar 4 ingrediente.
Ingrediente:
100 de grame de nucă de cocos
1 albuș
40 de grame de zahăr
un praf de sare
Într-un bol punem albușul și praful de sare. Cu mixerul le spumăm bine. Apoi, adăugăm treptat zahărul, mixând continuu. La final adăugăm nuca de cocos și cu o spatulă omogenizăm bine. Oul meu a fost mic și mi-a ieșit o compoziție prea densă, așa că am mai bătut un albuș cu un praf de sare și 40 de grame de zahăr, la fel ca și pe primul. Apoi, l-am încorporat în compoziția cu cocos. Uneori un albuș e suficient, dar depinde de cât de mare e oul.
Din întreaga compoziție vor ieși 6 bezele. Le formăm cu o lingură. Le punem pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Le dăm la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, sau până când devin aurii deasupra.
Bezelele cu cocos sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt foarte bune și pufoase, perfecte pentru iubitorii de cocos.
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate