Bezele cu Nucă de Cocos

Astăzi vom face Bezele cu Nucă de Cocos. Aceste mici prăjituri sunt atât de dulci și au o textură crocantă la exterior și pufoasă în interior. Se fac foarte ușor din doar 4 ingrediente.

Ingrediente:
100 de grame de nucă de cocos
1 albuș
40 de grame de zahăr
un praf de sare


    Într-un bol punem albușul și praful de sare. Cu mixerul le spumăm bine. Apoi, adăugăm treptat zahărul, mixând continuu. La final adăugăm nuca de cocos și cu o spatulă omogenizăm bine. Oul meu a fost mic și mi-a ieșit o compoziție prea densă, așa că am mai bătut un albuș cu un praf de sare și 40 de grame de zahăr, la fel ca și pe primul. Apoi, l-am încorporat în compoziția cu cocos. Uneori un albuș e suficient, dar depinde de cât de mare e oul.

    Din întreaga compoziție vor ieși 6 bezele. Le formăm cu o lingură. Le punem pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

    Le dăm la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, sau până când devin aurii deasupra.

    Bezelele cu cocos sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt foarte bune și pufoase, perfecte pentru iubitorii de cocos.

    Vă doresc poftă bună!