Gnocchi cu Sos Arrabiata

    Astăzi vom face Gnocchi cu Sos Arrabiata. Aceste găluște italiene le-am făcut dintr-un aluat cu cartofi, apoi le-am acoperit cu sos arrabiata.

Ingrediente:
500 de grame de cartofi fierți și pasați
150 de grame de făină
1 gălbenuș
un praf de sare


    Într-un bol punem cartofii, făina, gălbenușul si sarea. Cu mâna frământăm aluatul pana când totul este bine omogenizat.

    Tăiem aluatul în bucăți. Fiecare bucată de aluat o formăm într-un baston. Tăiem din baston bucăți egale de aluat, aproximativ de 2 cm lungime. Trecem fiecare gnocchi peste o furculiță pentru a-i da formă. Facem la fel cu tot aluatul.

    Într-o oală cu apă care fierbe punem puțină sare. Punem gnocchi in apă. Le fierbem aproximativ 5 minute, sau până când se ridică la suprafața apei.
    
    Le scoatem din apa în care au fiert și le punem peste sosul arrabiata. Rețeta o găsiți aici - Sos Arrabiata.

   Gnocchi cu sos arrabiata sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt pufoase, cremoase, absolut delicioase.
  
    
Vă doresc Poftă Bună!