Astăzi vom face Gnocchi cu Sos Arrabiata. Aceste găluște italiene le-am făcut dintr-un aluat cu cartofi, apoi le-am acoperit cu sos arrabiata.
Ingrediente:
500 de grame de cartofi fierți și pasați
150 de grame de făină
1 gălbenuș
un praf de sare
Într-un bol punem cartofii, făina, gălbenușul si sarea. Cu mâna frământăm aluatul pana când totul este bine omogenizat.
Tăiem aluatul în bucăți. Fiecare bucată de aluat o formăm într-un baston. Tăiem din baston bucăți egale de aluat, aproximativ de 2 cm lungime. Trecem fiecare gnocchi peste o furculiță pentru a-i da formă. Facem la fel cu tot aluatul.
Într-o oală cu apă care fierbe punem puțină sare. Punem gnocchi in apă. Le fierbem aproximativ 5 minute, sau până când se ridică la suprafața apei.
Le scoatem din apa în care au fiert și le punem peste sosul arrabiata. Rețeta o găsiți aici - Sos Arrabiata.
Gnocchi cu sos arrabiata sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt pufoase, cremoase, absolut delicioase.
Vă doresc Poftă Bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate