Astăzi vom face Frittata. Această omletă italienească este îmbunătățită cu ingrediente cum ar fi: șuncă, ceapă verde, parmezan sau legume.
Ingrediente:
300 de grame de cartofi fierți tăiați cubulețe
5 ouă
2 cepe roșii tocate cubulețe
Jumătate de legătură de ceapă verde tăiată
75 de grame de parmezan
100 de grame de costiță afumată tăiată cubulețe
50 de ml de ulei
Sare și piper după gust
Jumătate de legătură de pătrunjel verde tocat
Punem ouăle într-un bol, le condimentăm cu sare și piper și le batem cu un tel. Apoi, adăugăm cartofii, ceapa roșie, parmezanul, ceapa verde, pătrunjelul și costița. Omogenizăm totul bine.
Într-o tigaie punem uleiul. Punem compoziția pentru frittata și o gătim aproximativ 5 minute pe o parte, la foc mic. O întoarcem pe o farfurie, apoi o punem la loc în tigaie pentru a o găti și pe cealaltă parte.
Frittata este gata! Priviți cât de bine arată! O mâncare perfectă pentru o fi servită la micul dejun, dar de ce nu în orice perioadă a zilei. Toate ingredientele merg de minune împreună.
Vă doresc Pofta Bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate