Biscuiți Crăpați

    Astăzi vom face Biscuiți crăpați. Aceștia sunt pufoși la interior și crocanți la suprafață. Aspectul crăpat le dă un plus de eleganță.

    Ingrediente:
    150 de grame de făină
    3 linguri de cacao
    10 grame de praf de copt
    100 de grame de zahăr
    100 de grame de zahăr pudră
    2 ouă
    60 de ml de ulei
    8 grame de zahăr vanilinat


    Într-un bol punem ouăle, uleiul, zahărul vanilinat și cel tos, praful de copt, cacao și făina. Cu o lingură omogenizăm bine. Acoperim cu o folie și dăm la frigider o oră.

    După o oră formăm bile din compoziția făcută, apoi dăm prin zahăr pudră.

    Le punem pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Dăm biscuiții la copt la 180 de grade Celsius pentru jumătate de oră.

    Biscuiții crăpați sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt foarte aspectuoși și dulci! Perfecți pentru masa de sărbători!

    Vă doresc poftă bună!