Spaghete cu Ciuperci

    Astăzi vom face Spaghete cu Ciuperci. Sosul se face foarte ușor și are un gust deosebit. O mâncare atât de cremoasă, perfectă pentru iubitorii de paste.

    Ingrediente:
    500 de grame de spaghete
    500 de grame de ciuperci tăiate felii
    2 cepe medii tăiate solzișori
    200 de ml de smântână pentru gătit
    70 de grame de pastă de roșii
    1 linguriță de oregano
    1 linguriță de usturoi pudră
    50 de ml de ulei
    Sare și piper după gust


    Într-o tigaie punem uleiul, ceapa, ciupercile și puțină sare. Gătim câteva minute până când ciupercile s-au înmuiat.

    Adăugăm pasta de roșii, usturoiul pudră, oregano, piper după gust și smântâna pentru gătit. Amestecăm și mai fierbem sosul 10 minute.

    Fierbem pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

    Punem pastele peste sosul de ciuperci. Adăugăm 2-3 polonice din apa în care au fiert pastele peste sos. Omogenizăm totul bine.

    Spaghetele cu ciuperci sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt perfecte, eu ador atât pastele de orice fel cât și ciupercile, iar împreună sunt absolut delicioase.

    Vă doresc poftă bună!