Astăzi vom face Chec Iepuraș de Paște. Un desert simplu, dar care arată atât de bine, perfect pentru masa de Paște.
Ingrediente:
1 ou
70 de grame de unt moale, la temperatura camerei
70 de grame de zahăr
90 de grame de făină
Un praf de sare
10 grame de zahăr vanilinat
10 grame de praf de copt
Într-un bol punem untul, zahărul, praful de sare și zahărul vanilinat. Mixăm câteva secunde.
Apoi, punem oul și îl încorporăm. Cernem făina și praful de copt. Omogenizăm totul bine.
Vom coace checul într-o formă de iepuraș unsă cu unt și tapetată cu făină. Forma am primit-o de la cumnata mea, dar o găsiți online, dacă doriți să o cumpărați.
Punem compoziția obținută în formă, apoi o dăm la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20-25 de minute sau până când înfigem o scobitoare în mijloc, iar ea iese curată.
Checul iepuraș de Paște este gata! Priviți cât de bine arată! Presărăm zahăr pudră deasupra. Checul este pufos și dulce. Va arăta minunat pe masa de sărbători.
Vă doresc poftă bună și un Paște fericit!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate