Chec Iepuraș de Paște

    Astăzi vom face Chec Iepuraș de Paște. Un desert simplu, dar care arată atât de bine, perfect pentru masa de Paște.

    Ingrediente:
    1 ou
    70 de grame de unt moale, la temperatura camerei
    70 de grame de zahăr
    90 de grame de făină
    Un praf de sare
    10 grame de zahăr vanilinat
    10 grame de praf de copt

    Într-un bol punem untul, zahărul, praful de sare și zahărul vanilinat. Mixăm câteva secunde.

    Apoi, punem oul și îl încorporăm. Cernem făina și praful de copt. Omogenizăm totul bine.

    Vom coace checul într-o formă de iepuraș unsă cu unt și tapetată cu făină. Forma am primit-o de la cumnata mea, dar o găsiți online, dacă doriți să o cumpărați.

    Punem compoziția obținută în formă, apoi o dăm la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20-25 de minute sau până când înfigem o scobitoare în mijloc, iar ea iese curată.

    Checul iepuraș de Paște este gata! Priviți cât de bine arată! Presărăm zahăr pudră deasupra. Checul este pufos și dulce. Va arăta minunat pe masa de sărbători.

    Vă doresc poftă bună și un Paște fericit!