Astăzi vom face Musaca de Dovlecei Rapidă. Clădită în straturi pline cu cașcaval, parmezan, șuncă și dovlecei, această musaca este minunată!
Ingrediente:
4 dovlecei curățați de coajă și tăiați felii pe lung
400 de grame de șuncă presată feliată
100 de grame de cașcaval felii
150 de grame de parmezan răzuit
50 de ml de ulei de măsline
1 linguriță de sare
Începem prin a săra dovleceii. Presărăm sare peste fiecare felie de dovlecel.
Într-o tavă pentru cuptor începem să clădim în straturi musacaua. Punem dovlecei, șuncă presată, cașcaval și parmezan. Repetăm de câte ori e nevoie până când terminăm toate ingredientele. Câte straturi o sa clădiți va depinde și de cât de mare e tava. Pentru ultimul strat vom pune doar dovlecei, parmezan și uleiul de măsline.
Dăm musacaua la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 30-40 de minute, sau până când devine aurie deasupra.
Musacaua de dovlecei rapidă este gata! Priviți cât de bine arată! Este atât de cremoasă, atât cașcavalul cât și parmezanul s-au topit și au format un sos delicios. Are un gust demențial!
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate