Pui vânătoresc cu Orez

    Astăzi vom face Pui vânătoresc cu Orez. O rețetă simplă, care se face într-o singură tigaie. Orezul iasă foarte cremos, plin de piept de pui, șuncă și cașcaval.

    Ingrediente:
    600 de ml de supă de pui
    150 de grame de șuncă afumată tăiată cubulețe
    un piept de pui tăiat cuburi
    150 de grame de cașcaval răzuit
    Jumătate de legătură de pătrunjel verde tocat mărunt
    2 cepe tăiate mărunt
    o lingură de smântână
    70 de grame de pastă de tomate
    200 de grame de orez
    sare și piper după gust
    o linguriță de boia de ardei dulce

    Într-o tigaie punem șunca afumată și o prăjim. Apoi, punem pieptul de pui și ceapa. Le călim până când carnea își schimbă culoarea. Condimentăm cu sare și piper după gust, boia de ardei dulce, punem pasta de tomate, smântâna, pătrunjelul verde și amestecăm. Adăugăm orezul și supa de pui. Lăsăm să fiarbă 15 minute.

    După cele 15 minute amestecăm, oprim focul și acoperim tigaia cu un capac.

    După ce a stat 5 minute acoperită cu capac, punem cașcavalul și încă puțin pătrunjel verde. Acoperim iarăși tigaia cu capac pentru a lăsa cașcavalul să se topească.

    Puiul vânătoresc cu Orez este gata! Priviți cât de bine arată! Este atât de cremos și gustos!

    Vă doresc poftă bună!