Astăzi vom face Pui vânătoresc cu Orez. O rețetă simplă, care se face într-o singură tigaie. Orezul iasă foarte cremos, plin de piept de pui, șuncă și cașcaval.
Ingrediente:
600 de ml de supă de pui
150 de grame de șuncă afumată tăiată cubulețe
un piept de pui tăiat cuburi
150 de grame de cașcaval răzuit
Jumătate de legătură de pătrunjel verde tocat mărunt
2 cepe tăiate mărunt
o lingură de smântână
70 de grame de pastă de tomate
200 de grame de orez
sare și piper după gust
o linguriță de boia de ardei dulce
Într-o tigaie punem șunca afumată și o prăjim. Apoi, punem pieptul de pui și ceapa. Le călim până când carnea își schimbă culoarea. Condimentăm cu sare și piper după gust, boia de ardei dulce, punem pasta de tomate, smântâna, pătrunjelul verde și amestecăm. Adăugăm orezul și supa de pui. Lăsăm să fiarbă 15 minute.
După cele 15 minute amestecăm, oprim focul și acoperim tigaia cu un capac.
După ce a stat 5 minute acoperită cu capac, punem cașcavalul și încă puțin pătrunjel verde. Acoperim iarăși tigaia cu capac pentru a lăsa cașcavalul să se topească.
Puiul vânătoresc cu Orez este gata! Priviți cât de bine arată! Este atât de cremos și gustos!
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate