
Ingrediente:
500 de ml de smântână pentru gătit
12 felii de pâine toast
500 de grame de cașcaval răzuit
12 felii de cașcaval
500 de grame de parizer răzuit (puteți folosi și alte mezeluri, cum ar fi salam sau șuncă presată)
3 ouă
1 linguriță de sare
Începem prin a bate ouăle cu sarea cu o furculiță. Peste ele punem smântâna de gătit și omogenizăm bine.
Acum începem să clădim sendvișurile. Ungem tava cu puțin ulei.
Trecem fiecare felie de pâine prin amestecul de smântână cu ouă și o punem în tavă. Peste feliile de pâine punem câte o felie de cașcaval. Apoi, punem parizer și cașcaval răzuit. Mai repetăm straturile încă o dată. Punem feliile de pâine înmuiate în smântână, iar smântâna ce a mai rămas o turnăm peste felii. Punem iarăși cașcaval felii, parizer și cașcaval răzuit.
Dăm sendvișurile la cuptor la 200 de grade Celsius pentru aproximativ jumătate de oră, sau până când sunt rumene deasupra.
Sendvișurile la tavă sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt minunate, pline de gust și de ingrediente, iar în doar câteva minute avem sendvișuri calde pentru toată familia.
Vă doresc poftă bună!