Astăzi vom face Biscuiți cu Nutella. Făcuți dintr-un aluat fraged cu unt și umpluți cu Nutella, acești biscuiți sunt grozavi. Sunt atât de gustoși, cremoși și fragezi.
Ingrediente:
150 de grame de zahăr pudră
160 de grame de făină
200 de grame de amidon de porumb
50 de grame de nucă de cocos
300 de grame de Nutella
200 de grame de unt la temperatura camerei
4 gălbenușuri
10 grame de praf de copt
Într-un bol punem untul, amidonul de porumb, făina, zahărul pudră, praful de copt și gălbenușurile.
Frământăm cu mâna aluatul până când nu mai este lipicios. Dacă încă e lipicios mai punem puțină făină.
Întindem aluatul între două hârtii de copt cu un sucitor. Tăiem cerculețe în aluat cu o formă de tăiat gogoși. Luăm excesul de aluat dintre biscuiți și îi punem într-o tavă, așa cum sunt, cu hârtia de copt cu tot și îi dăm la copt la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, sau până când sunt aurii deasupra.
Când sunt copți și răciți îi umplem cu Nutella și îi unim câte doi. Apoi, îi dăm prin nucă de cocos pe margini.
Biscuiții cu Nutella sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt atât de fragezi, plini de cremă, absolut minunați.
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate