Salatini de casă

    Astăzi vom face Salatini de casă. Cei mai populari biscuiți sărați îi putem face acum acasă. Rețeta este una extrem de simplă, cu doar 5 ingrediente.

    Ingrediente:
    250 de grame de brânză cedar răzuită
    120 de grame de făină
    60 de grame de unt
    30 de ml de lapte
    Jumătate de linguriță de sare


    Într-un robot de bucătărie punem brânza cedar, făina, sarea, untul si laptele. Mixăm câteva secunde până când avem un aluat format.

    Întindem aluatul cât de subțire putem între două hârtii de copt. Tăiem aluatul pătrățele cu un tăietor pentru aluat cu pinten. Deasupra presărăm sare. Dăm biscuiții la copt la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute sau până când devin aurii deasupra.

    Când sunt copți ii rupem cu mâna în pătrățele.

    Biscuiții Salatini de casă sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt aromați, crocanți, absolut minunați!

    Vă doresc pofta bună!