Tort cu Budincă de Căpșuni

    Astăzi vom face Tort cu budincă de Căpșuni. Doar fierbem budinca și o amestecăm cu căpșuni si pișcoturi. Atât de simplu! Săptămâna viitoare veți mai vedea o rețetă cu Căpșuni care se face în doar 10 minute.

    Ingrediente:
    200 de grame de pișcoturi
    500 de grame de căpșuni tăiate cubulețe
    1 litru de lapte
    2 plicuri de budincă de căpșuni
    1 lingură de făină
    150 de grame de unt
    200 de grame de zahăr
    150 de grame de smântână

    Într-un bol amestecăm pudra pentru budincă cu zahărul,  făina și 100 de ml de lapte. Restul de lapte îl punem într-o cratiță la fiert. Când laptele fierbe punem compoziția pentru budincă în el și amestecăm până când se îngroașă.

    Imediat ce o luăm de pe foc o punem peste unt și amestecăm până când tot untul este topit.

    Adăugăm smântâna și o încorporăm. Rupem pișcoturile în 4 și le punem peste budincă. Punem și căpșunile. Omogenizăm totul bine.

    Punem compoziția obținută într-o tavă pătrată cu dimensiunea de 24 de cm unsă cu unt.

    Lăsăm o oră la răcit. Decorăm cu frișcă și căpșuni.

    Tortul cu budincă de căpșuni este gata! Priviți cât de bine arată! Îl ador, pur și simplu! S-a făcut atât de ușor, pișcoturile s-au înmuiat rapid și a ieșit un tort mare, plin de fructe proaspete și delicios.

    Vă doresc poftă bună!