Frigărui cu dovlecel și piept de pui

    Astăzi vom face Frigărui cu dovlecel și piept de pui. Aceste frigărui de sezon sunt magnifice. Se fac foarte ușor și repede, iar aspectul lor îți lasă gura apă.

    Ingrediente:
    1 dovlecel tăiat rondele
    1 piept de pui tăiat cubulețe
    6 linguri de pesmet
    100 de ml de ulei de măsline
    sare și piper după gust

    Peste dovlecel și pieptul de pui punem ulei de măsline, aproximativ 2-3 linguri, restul îl păstrăm pentru a unge frigăruile la final, sare și piper după gust și pesmetul, pe care îl împărțim, jumate peste dovlecel, jumate peste pieptul de pui.

    Acum formăm frigăruile. Punem rondele de dovlecel, apoi piept de pui și tot așa până când terminăm.
Am făcut aproape 3 frigărui din întreaga cantitate, dar asta pentru că am avut bețe uriașe. Dacă aveți bețe normale vă vor ieși 5-6.

    Ungem frigăruile cu uleiul de măsline rămas.

    Eu am ales să le gătesc într-un air fryer, dar puteți și într-un cuptor normal sau în tigaie.
Am ales 200 de grade pentru jumătate de oră.

    Frigăruile cu dovlecel și piept de pui sunt gata! Priviți cât de bine arată! Totul este foarte aromat. Exteriorul este crocant datorită pesmetului, iar interiorul este moale și suculent.

    Vă doresc poftă bună!