Piept de pui în sos de smântână cu vin alb si parmezan la Crock-Pot

    Astăzi vom face Piept de pui în sos de smântână cu vin alb si parmezan la Crock-pot. O rețetă perfectă pentru zilele în care suntem la serviciu. Pornim dimineața, iar când ajungem acasă este gata.

    Vom găti totul într-o oală crock-pot. Punem 1 kg de piept de pui, 2 linguri de pastă de tomate, 100 de grame de roșii cuburi în bulion, zeama de la o jumătate de lămâie, 300 de ml de smântână de gătit, 100 de ml de vin alb, 100 de grame de parmezan răzuit, 2 căței de usturoi pe care îi zdrobim, sare și piper după gust. Amestecăm totul bine. Ador sezonul rece, pentru că asta înseamnă că îmi pot folosi oala crock-pot.

    Pornim aparatul pe low timp de 4 ore jumate. O rețetă perfectă pentru zilele în care suntem la serviciu. Pornim dimineața, iar când ajungem acasă este gata.

    Pieptul de pui la Crock-pot este gata! Priviți cât de bine arată! Cu două furculițe sfărâmăm pieptul de pui. Apoi, punem pătrunjel verde tocat si amestecăm. Un deliciu!

    Vă doresc poftă bună!