Ruladă de ciocolată cu cremă fiartă de ouă

    Astăzi vom face Ruladă de ciocolată cu cremă fiartă de ouă!

    Începem cu blatul. Într-un bol separăm 6 ouă. Batem albușurile spumă cu mixerul. Când sunt bine spumate adăugăm 6 linguri de zahăr și mai mixăm 2-3 minute cât să devină spumoase.

    Peste ele punem 2 linguri de cacao, 4 linguri de făină și gălbenușurile. Omogenizăm bine.

    Punem compoziția obținută într-o tavă cu dimensiunea de 36X47 cm, unsă cu ulei și tapetată cu hârtie de copt. Dăm blatul la copt la 180 de grade Celsius pentru aproximativ jumătate de oră.

    Imediat ce îl scoatem din cuptor îl desprindem de pe hârtia de copt, apoi îl rulăm. Trebuie să facem asta cât e încă fierbinte pentru a nu crăpa.
    
    Acum facem crema. Într-o cratiță punem 6 ouă întregi, 12 linguri de zahăr si 2 linguri cu vârf de cacao. Punem cratița pe baie de aburi unde cu un tel o spumăm continuu la foc mediu, jumătate de oră. Apoi, o lăsăm la răcit.

    Când crema e rece, punem 500 de grame de unt la temperatura camerei cu 82% grăsime în bolul unui mixer. Îl spumăm. Adăugăm treptat câte o lingură de cremă peste unt și mixăm bine după fiecare adaos.

    Din când în când cu o spatulă curățăm marginile și fundul bolului, pentru că la acest tip de mixer nu ajunge paleta bine peste tot. Continuăm să adăugăm cremă până când o terminăm de încorporat pe toată.

    Desfacem blatul și îl umplem cu crema obținută. Îl rulăm, apoi îl îmbrăcăm în crema rămasă.

    Decorăm cu arahide tocate mărunt și ciocolată.

    Rulada de ciocolată cu cremă fiartă de ouă este gata! Priviți cât de bine arată! Straturile se văd atât de frumos. Nicio cremă din lume nu se compară cu crema fiartă. Este minunată!

    Vă doresc poftă bună!