Astăzi vom face Ciolan de porc la cuptor!
Începem prin a pune 2 bucăți de ciolan într-o oală mai mare. Peste punem 2 lingurițe de sare, 1 lingură de boabe de piper mozaic, 2 morcovi, 4 cepe mai mici tăiate în sferturi, 6 căței de usturoi, 4 frunze de dafin și acoperim cu apă.
Lăsăm să fiarbă 2 ore la foc mediu.
Îl scoatem din apa în care a fiert pe o tavă pentru cuptor și îl condimentăm cu ulei, muștar, 1 linguriță de boia de ardei dulce, una de boia de ardei dulce afumată, una de sare, una de piper și 3 căței de usturoi zdrobiți.
Dăm la cuptor la 200 de grade Celsius pentru o oră.
Ciolanul de porc la cuptor este gata! Priviți cât de bine arată! Șoriciul este crocant, carnea se rupe de pe oase, este foarte aromat și suculent! Perfect pentru sărbători!
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate