Negresă cu banane, fără zahăr și faină

    Astăzi vom face Negresă cu banane, fără zahăr și faină.

    Într-un bol punem 2 banane coapte bine și le pasăm. Peste ele punem 85 de grame de miere de albine, 250 de grame de unt de arahide, 25 de grame de cacao, 1 ou, 10 grame de praf de copt și un praf de sare. Cu o lingură de lemn omogenizăm totul bine. Punem compoziția obținută într-o formă pentru cuptor. Eu am de silicon, dar puteți coace în orice formă aveți. Peste presarăm bucăți de ciocolată.
    
    Dăm la cuptor la 200 de grade Celsius pentru aproximativ jumătate de oră sau până când înfigem o scobitoare în mijloc, iar ea iese curată.

    Lăsăm prăjitura la răcit.

    Negresa cu banane, fără zahăr și faină este gata! Priviți cât de bine arată! Are textura unei negrese clasice, este suficient de dulce și am pregătit-o în nici 10 minute.

    Vă doresc poftă bună!