Piept de Pui Cremos cu Năut și Ciuperci

    Astăzi vom face Piept de pui cremos cu năut și ciuperci.

    Într-o cratiță punem 100 de ml de ulei. În uleiul încins punem 500 de grame de piept de pui tăiat fâșii subțiri. Îl condimentăm cu sare și piper după gust și îl rumenim.
 
  
Când pieptul e rumen îl scoatem pe o farfurie. În același ulei punem o ceapa mare tăiată cubulețe și o călim. Peste ceapă punem 200 de grame de ciuperci tăiate și le gătim și pe ele 5 minute. Adăugăm 2 căței de usturoi tocați mărunt. Punem 250 de grame de năut fiert din conservă, condimentăm cu sare, piper, 1 linguriță de pudră de curry, 1 linguriță de chilli și mai adăugăm 250 de ml de smântână de gătit.

    Punem pieptul rumenit în sos. Adăugăm jumătate de legătură de pătrunjel verde tocat mărunt.  Fierbem sosul 10 minute.

    Pieptul de pui cremos cu năut și ciuperci este gata! Priviți cât de bine arată! Este foarte cremos și l-am pregătit în doar câteva minute.

    Vă doresc poftă bună!